WERKEN BIJ

Stichting Inzet naar vermogen streeft naar de beste zorg, begeleiding en ondersteuning voor haar cliënten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gemotiveerde en talentvolle collega’s, stagiaires en vrijwilligers die ons willen helpen met het behalen van een belangrijke doelstelling voor cliënten: meedoen en meetellen in de samenleving.

Vacatures
Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar in de begeleiding van mensen met een beperking. Onze vrijwilligers geven onze cliënten zelfvertrouwen, dragen bij aan hun zelfstandigheid en helpen hen sociaal actief te zijn of te blijven.  Het liefst hebben wij vrijwilligers met ervaring in de zorg of begeleiding van mensen. Voor de dagbesteding is het uiteraard erg belangrijk dat je beschikt over creatieve vaardigheden.

Stage binnen de stichting
Stichting Inzet naar vermogen is een erkend SBB-leerbedrijf. De stichting heeft een erkenning voor de volgende opleidingen:

  • Entree-opleiding detailhandel (niveau 1)
  • Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3)
  • Begeleider specifieke doelgroepen (niveau 3)
  • Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4)
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (niveau 4)

Tijdens je stage ben je verzekerd via ons en heb je een vaste stagebegeleider. Je krijgt een stageovereenkomst en eventueel een reiskostenvergoeding.

Maatschappelijke Stage
Als leerling aan het voortgezet onderwijs kun je via een maatschappelijke stage al vroeg kennismaken met het werken in de zorg voor mensen met een beperking. Je wordt je bewust wat vrijwilligerswerk in onze maatschappij betekent en ervaart wat het is om bij te dragen aan het leven van een ander.

Open sollicitaties
Gezien de groei van de organisatie is het altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. De motivatiebrief en CV (bij voorkeur met foto) voor activiteitenbegeleider, woonbegeleider, vrijwilliger of stagiaire kunnen gestuurd worden naar:

Stichting Inzet naar vermogen.
t.a.v. dhr. B. Pastoor, directeur
Noorderstraat 113
9611 AC Sappemeer