WERKEN BIJ

Stichting Inzet naar vermogen streeft naar de beste zorg, begeleiding en ondersteuning voor haar cliënten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gemotiveerde en talentvolle collega’s, stagiaires en vrijwilligers die ons willen helpen met het behalen van een belangrijke doelstelling voor cliënten: meedoen en meetellen in de samenleving.

Vacatures

INVALKRACHT-activiteitenbegeleider

Ter aanvulling op ons huidige begeleidingsteam zijn we op zoek naar een invalkracht die bij ziekte en vakantie kan bijspringen. Beschik je over minimaal MBO-3 niveau en heb je ervaring met dagbesteding en/of onze doelgroep? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@cadeaushop-sappemeer.nl

Verder zijn we op zoek naar vrijwilligers, zie informatie hieronder.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar in de begeleiding van mensen met een beperking. Onze vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling op ons begeleidingsteam. Onze vrijwilligers geven onze cliënten 1-op-1-aandacht, dragen bij aan hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid en helpen hen sociaal actief te zijn of te blijven.
Voor de dagbesteding is het uiteraard  belangrijk dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn en leuke ideeën te bedenken voor nieuwe activiteiten. Ieders inbreng is welkom!

Vanuit de dagbesteding bieden we ook steeds meer trainingen en workshops rondom bepaalde thema’s, zoals omgaan met geld, EHBO, gezonde voeding/leefstijl, bewegen, aanleren praktische vaardigheden, verkeer. Maar ook creatieve workshops zijn mogelijk. Inbreng/meedenken en ondersteunen bij de trainingen/workshops is zeker welkom!

Lijkt het je leuk om een zinvolle bijdrage te leveren binnen onze kleinschalige dagbesteding met trainingscentrum?  Neem dan gerust contact op.

Stage binnen de stichting
Stichting Inzet naar vermogen is een erkend SBB-leerbedrijf. De stichting heeft een erkenning voor de volgende opleidingen:

  • Entree-opleiding detailhandel (niveau 1)
  • Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3)
  • Begeleider specifieke doelgroepen (niveau 3)
  • Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4)
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (niveau 4)

Tijdens je stage ben je verzekerd via ons en heb je een vaste stagebegeleider. Je krijgt een stageovereenkomst en eventueel een reiskostenvergoeding.

Maatschappelijke Stage
Als leerling aan het voortgezet onderwijs kun je via een maatschappelijke stage al vroeg kennismaken met het werken in de zorg voor mensen met een beperking. Je wordt je bewust wat vrijwilligerswerk in onze maatschappij betekent en ervaart wat het is om bij te dragen aan het leven van een ander.

Open sollicitaties
Gezien de groei van de organisatie is het altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. De motivatiebrief en CV (bij voorkeur met foto) voor activiteitenbegeleider, trainer, vrijwilliger of stagiaire kunnen gestuurd worden naar:

Stichting Inzet naar vermogen.
t.a.v. dhr. B. Pastoor, directeur
Noorderstraat 113
9611 AC Sappemeer