OVER ONS

Wie zijn wij?
Stichting Inzet naar vermogen is een HKZ-gecertificeerde zorgorganisatie.
Sinds 2012 bieden wij dagbesteding aan mensen met een beperking/begeleidingsvraag. Daarnaast bieden wij UWV-trajecten ‘Modulaire dienstverlening’ en ‘Werkfit’.

Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel.
Veiligheid, zelfstandigheid, participatie, ontwikkeling en werkplezier staan centraal. We willen een omgeving bieden waar mensen zich veilig en gewaardeerd voelen en zichzelf mogen zijn.

Het kleine team bestaat uit ervaren MBO- en HBO opgeleide medewerkers. Het professionele team wordt ondersteunt door vrijwilligers en stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen.

Missie
Veiligheid, zelfstandigheid, participatie en ontwikkeling staan centraal bij Stichting inzet naar vermogen. Wij willen een omgeving bieden waar mensen zich veilig en gewaardeerd voelen.

Visie
Door het bieden van professionele begeleiding door een vast klein team creëren we een veilige plek om te leren en ontwikkelen. Vanuit onze visie kan iedereen participeren binnen de samenleving, binnen zijn/haar mogelijkheden. Door bewust te kiezen voor kleinschaligheid, zijn er korte lijnen en is het mogelijk om veel individuele aandacht te geven. We gaan uit van de mogelijkheden in plaats van beperkingen, waarbij de juiste manier van communiceren essentieel is.

Medezeggenschap
Stichting Inzet naar vermogen hecht veel waarde aan de betrokkenheid en tevredenheid van cliënten en hun verwanten. We bieden een stimulerende omgeving waarin meedoen en meetellen telt.

Klachtafhandeling
Goede begeleiding, daar staan we voor! We luisteren naar onze cliënten en hun naasten.
Heeft u een leuk idee, een tip of een klacht laat het ons weten.

Clienttevredenheidsonderzoek
De mening van cliënten is waardevol om de kwaliteit van zorg te kunnen verbeteren. Het meten van de cliënttevredenheid is een van de mogelijkheden om de mening van cliënten te inventariseren. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd omdat de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat.